Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službeno se još nitko nije javio

'Mislim da sam ja dobila Mega Millions, idem provjeriti u lutriju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenica u jednom lancu brzom prehranom tvrdi da ima jedan od dobitna tri listića u rekordnom izvlačenju Mega Millionsa.

Međutim, još se nije javila u lutriju. Carole Everett, glasnogovornica za lutriju u Marylandu, kaže da nitko nije prijavio dobitak. 'Nitko nas nije nazvao', kaže Eyerett.

Pročitajte i ovo Lutrija \"Mega millions\" (Foto: AFP) "Mega millions" Najveća dobit u povijesti lutrije: Dvoje dobitnika osvojilo milijardu dolara! Lutrija \"Mega millions\" (Foto: AFP) "Mega millions" Milijuni, milijuni... Izvučen četvrti najveći dobitak u povijesti

Svaki od tri dobitnika nakon što plate porez dobit će 105 milijuna dolara, a službenici kažu da su pobjednici izvučeni u Kansasu, Illinoisu i Marylandu. Nitko od dobitnika još se nije javio lutriji.

>> Izvučen najveći jackpot na svijetu od čak 640 milijuna dolara!

'Jedva čekamo da pozdravimo pobjednika ove igre', rekao je Stephen Martino, direktor lutrije Maryland. Dobitnički listić u toj je saveznoj državi kupljen u Milfordu.

Žena koja tvrdi da upravo ona ima dobitnički listić je 37-godišnja Mirlande Wilson. Rekla je da je jedan listić kupila za 15 kolega, ali je dobitni kupila posebno i neće dijeliti odbitak.

'Imali smo plan grupe, ali ja sam igrala na još jednom listiću posebno', rekla je Wilson, samohrana majka sedmero djece. 'Ne znam jesam li dobila. Neke su mi brojke poznate. Nisam još sigurna. Otići ću u lutriju. Neke sam listiće kupila sama', rekla je Wilson.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene