Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milorad Dodik osoba godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema izboru banjalučkih 'Nezavisnih novina' za osobu 2006. godine proglašen je premijer Republike Srpske Milorad Dodik, a dobitnik novinarske nagrade 'Nikola Guzijan' je Bakir Hadžiomerović, urednik magazina '60 minuta' na Federalnoj TV.

U obrazloženju odluke izbora Milorada Dodika za osobu godine u BiH kolegij 'Nezavisnih novina' naveo je kako je on 'za samo nekoliko mjeseci uspio u BiH privući više od dvije milijarde eura stranih investicija'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni posjet Dodik pozvao Hrvate da se vrate i zajamčio im sigurnost Slika nije dostupna Spremni na sva rješenja Dodik: Vrijeme je za razgovore o 'mirnom razlazu'

Dodik se odrekao novčanog dijela nagrade i ček od 1500 eura uručio direktoru Radiotelevizije Republike Srpske Draganu Davidoviću, kao donaciju za izgradnju RTV doma u Banjaluci.

Nagradu koja nosi ime jednoga od utemeljivača 'Nezavisnih novina' novinara Nikole Guzijana, Bakiru Hadžiomeroviću uručio je ministar prosvjete i kulture u Vladi RS Anton Kasipović, koji je bio u prvoj uredničkoj ekipi banjalučkog dnevnika.

'Držimo da je naš kolega Bakir Hadžiomerović, kao urednik i voditelj jedne od najgledanijih emisija u BiH svojim radom u 2006. godini, dao veliki doprinos razvoju istraživačkog novinarstva', rekao je glavni i odgovorni urednik 'Nezavisnih novina' Dragan Jerinić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene