Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u mikroneziji

Dramatične snimke: Avion promašio pistu pa sletio u more, stanovnici spašavali putnike

Avion promašio pistu 1 (Foto: AFP)
Avion promašio pistu 1 (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Avion promašio pistu 1 (Foto: AFP) Avion promašio pistu 1 (Foto: AFP) Foto: Afp Avion promašio pistu 2 (Foto: AFP) Avion promašio pistu 2 (Foto: AFP) Foto: Afp Avion promašio pistu 3 (Foto: AFP) Avion promašio pistu 3 (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Avion promašio pistu 4 (Foto: AFP) Galerija 1/4 >>
Jedan je putnički avion u petak sletio u lagunu nakon što nije uspio pogoditi pistu na zabačenom otoku Mikronezije, u Tihom oceanu, ali svi putnici i posada spašeni su iz napola potopljene letjelice, prema lokalnom tisku i zrakoplovnoj kompaniji.

Boeing 737 Air Niuginija promašio je pistu za slijetanje u zračnoj luci Weno i našao se u laguni Chuuk, gdje je smjesta počeo tonuti.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin poginulo 74 ljudi Putin uvjeren da zna tko je srušio ruski avion: "Tražimo da se provede međunarodna istraga" Ilustracija Sve se ispituje Ima poginulih: U Kanadi se srušio avion koji je letio prema rudniku dijamanata

Na fotografijama i videosnimkama objavljenima na društvenim mrežama vide se stanovnici kako pomažu putnicima i posadi pomoću svojih plovila.

Po tvrtki s Papue Nove Gvineje, zrakoplov je letio na liniji između Port Moresbyja i otoka Pohnpeija uz predviđeno zaustavljanje na Wenou. "Air Niugini može potvrditi da su sve osobe iz zrakoplova uspješno i sigurno evakuirane", dodaje tvrtka.

Zasad nema informacija o uzrocima nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene