Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zasad nema izvještaja o žrtvama

Meteorit pao na zapadni dio Kube, uzrokovao jaku eksploziju i porazbijao prozore u dva grada

Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 1
Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 1 Afp
Aktualno Galerija Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 4 Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 3 Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 2 Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp +0 Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 1 Galerija 1/4 >>
Stanovnici zapadnog dijela Kube svjedočili su padu manjeg meteorita na tu otočku zemlju. Pad meteorita proizveo je snažan zvučni udar.

Na Kubu je u petak pao manji meteorit, čija je eksplozija pri udaru o tlo prestrašila stanovnike zapadnog dijela tog otoka, prenosi Sputnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez žrtava i štete Otkriven uzrok misteriozne eksplozije - Pao je meteorit! Slika nije dostupna Nije bio niti svjestan pogibelji Nevjerojatna snimka bliskog susreta padobranca i meteorita!

Na društvenim mrežama već su se pojavila brojna svjedočanstva događaja, a neki korisnici ističu da je eksplozija meteorita porazbijala prozore u gradovima Vinales i Pinar del Rio te da su se čule dvije eksplozije.

Na Facebooku je jedan korisnik objavio i fotografije ostataka meteorita, no ta informacija nije potvrđena.

Meteorit je na Kubu pao prethodno preletjevši floridsko otočje, gdje je isto tako izazvao bojazan lokalnog stanovništva, prenosi RT.

Zasad nema izvještaja o eventualnoj šteti ili žrtvama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene