Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila putovanje po Africi

Prva dama SAD-a prvi put komentirala Trumpove poteze: ''Nekad me posluša, a nekad ne''

Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/2 >>
Prva dama SAD-a, Melania Trump, prvi put nakon dugo vremena javno je komentirala poteze svojeg supruga i američke političke aktualnosti. Učinila je to posljednjeg dana svoje turneje po Africi, a novinarima se obratila u spektakularnom okruženju najpoznatijih znamenitosti u Egiptu.

U podnožju Velike sfinge u Gizi u predgrađu Kaira, Melania Trump završila je petodnevno putovanje po starom kontinentu.

Pročitajte i ovo Donald Trump Izašli mu ususret Trump u posljednji trenutak dobio odgodu - ne mora položiti 464 milijuna dolara Vladimir Putin Jedanaestero pritvorenih "Jeste li sigurni?" Rusija ne vjeruje da je za pokolj u Moskvi odgovorna Islamska država, prstom upiru na drugu stranu

Melania je u pet dana obišla četiri afričke zemlje. Ranije ove godine, američki mediji tvrdili su da je njezin suprug na jednom sastanku te zemlje opisao vrlo pogrdnim riječima. ''Nitko nije sa mnom razgovarao o tome i nikada ga nisam čula da je to izjavio. To je došlo od anonimnog izvora i na tome bih stala'', komentirala je Melania.

Osvrnula se i na predsjednikovu komunikaciju na društvenoj mreži. ''Ne slažem se uvijek sa stvarima koje objavljuje na Twitteru i to mu kažem. Iskreno mu kažem svoje mišljenje i dam mu iskren savjet. Nekada me posluša, a nekada ne. Ali imam vlastiti glas i stavove i važno mi je da mogu izraziti što mislim'', kazala je prva dama SAD-a.

Melania Trump je i unutrašnjost Keopsove piramide, a njezin modni odabir izazvao je burne reakcije na internetu. ''Želim razgovarati o svom putovanju, a ne o tome što sam odjenula. Vrlo je važno to što radim, što činimo s Agencijom za međunarodni razvoj i što radim sa svojim inicijativama. Željela bih da se ljudi više usredotoče na to što radim, nego na to što nosim'', istaknula je.

Turneja po Africi bila je prvo samostalno inozemno putovanje Melanie Trump otkako je postala Prva dama SAD-a.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene