Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao prisilno sletjeti

Meksiko: U padu teretnog vojnog aviona pet poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teretni avion meksičkih zračnih snaga srušio se u Monterreyu. Pao je na pistu međunarodnog aerodroma, pri čemu je poginulo pet članova vojnog osoblja.

Radi se o avionu marke Antonov. 'Predsjednik Felipe Calderon Hinojosa i njegova cijela vlada žale zbog ovog tragičnog događaja. Izražavaju svoje žaljenje obiteljima poginulih', rekao je Alejandro Poire, glasnogovornik policije.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

>> Meksiko proslavio 100. obljetnicu revolucije

Dodao je kako nisu poznate točne okolnosti nesreće. Milenio televizija javlja kako se avion srušio kada je osoblje pokušalo prisilno sletjeti, piše APTN. Pet žrtava su navodno pilot, kopilot, navigator, mehaničar i električar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene