Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lovili ih automobilima

Meksiko: Smaknuti sinovi uglednih novinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija meksičke države Chihuahuae potvrdila je kako su pronašli tijela dvojice sinova uglednih meksičkih novinara. Prema preliminarnim nalazima, mladići su bili smaknuti.

Alfredo (20) i Diego Paramo (21) ubijeni su rano u subotu nakon što su ih ubojice automobilima lovili po ulicama meksičke savezne države Chihuahuae, rekao je glasnogovornik meksičke policije Carlos Gonzales.

Dvojica mladića sinovi su uglednih meksičkih novinara, Davida Parama, urednika jedne radijske emisije i autora kolumne u poznatim novinama i Marthe Gonzales, urednice lokalnih novina EL Peso, piše NY Post.

Pročitajte i ovo Masovne grobnice kriminalnog miljea u Meksiku - 8 Uboljstva narkokartela Pas s ljudskom nogom u ustima doveo do stravičnog otkrića: "Stavljaju ih u plastične vreće i bacaju u plitke jame" Slika nije dostupna u meksiku Jedna od najopasnijih zemalja na svijetu za ovu profesiju: Dva novinara ubijena u tjedan dana

>> Sedam mrtvih tijela posjeli na stolice pored ceste

Inače, meksički novinari često su mete ubojica koji rade za narko-kartele zbog priča o djelatnostima kartela. Prema službenim podacima Odbora za zaštitu novinara, od 1992. godine u Meksiku je ubijeno 25 novinara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene