Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ženski obračun

Međunarodna teniska kuća slavnih: U pucnjavi ubijena žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena u utorak preminula nakon pucnjave u zgradi Međunarodne teniske kuće slavnih u američkom Newportu, dok je druga s teškim ozljedama prebačena u bolnicu.

Još nisu poznati razlozi obračuna dviju ženskih osoba koje su zapucale jedna na drugu u trgovini antikvitetima u sklopu teniske Kuće slavnih u Newportu, a cijeli je kompleks od sedam zgrada zatvoren do dovršetka policijske istrage.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Osmorica zaposlenika nakon prvog pucnja zaključali su se u jednu prostoriju do dolaska policije, a na koncu su prošli bez ozljeda, potvrdio je direktor Hall of Famea Mark Stenning.

'Bilo je ovo vrlo šokantno iskustvo za sve zaposlenike. Nismo znali gdje se nalazi naoružana osoba pa smo u strahu iščekivali okončanje ove situacije' dodao je Stenning.

The Providence Journal navodi da je po dolasku policije jedna žena prekrivena krvlju i u histeričnom stanju prebačena u bolnicu, a još nije poznato radi li se o napadačici ili žrtvi. Nažalost, druga je ženska osoba pronađena mrtva unutar objekta. (Total Sport)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene