Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivanka Ivanković – Elez je pred Međunarodnom komisijom za Međugorje izjavila kako joj se i dalje ukazuje Gospa.


'Gospa mi i dalje govori', navodno je izjavila Ivanka Ivanković – Elez pred Međunarodnom komisijom koja treba proučiti fenomen navodnih Gospinih ukazanja u Međugorju, objavljuje današnji list Messaggero. Ivanka Ivanković – Elez je prije nekoliko dana bila primljena pred vatikanskom komisijom osnovanom prije godinu dana i kojoj je na čelu talijanski kardinal Camillo Ruini, ali sadržaj njezina iskaza nije objavljivan.

Vezani članci Dario Breznik na putu do Međugorja (Foto: Dnevnik.hr) Dario ima samo tri posto vida: ''Gospa mi je rekla da ću na festival Mladih doći biciklom'' Slika nije dostupna 36. obljetnica ukazanja u Međugorju: "Vjerujemo da je Gospa posjetila ovaj hercegovački krš"

Sada je Messaggero objavio kako je Ivanka komisiji ispričala sve što joj se događa, te kako joj se Gospa ukazuje svake godine 25. lipnja, odnosnoi na dan kada se prije točno 30 godina Gospa prvi puta ukazala međugorskim vidjelicama.

Ivanki je, navodno, Gospa povjerila molitve za budućnost obitelji. Messaggero ne iznosi više nikakvu izjavu Ivanke pred vatikanskom komisijom, već objavljuje povijesne podatke o Međugorju. List objavljuje i izjavu kardinala Ruinija izrečenu prije nekoliko dana.. 'Još smo daleko do zaključenja rada', izjavio je Ruini koji je dodao kako komisija mora raditi u tajnosti. Svoje rezultate komisija će obznaniti Kongregaciji za nauk vjere, koja će donijeti svoje zaključke i iznijeti ih Papi. Tek dada će se objaviti do kakvih je rezultata došla komisija, koja će, kako doznajemo, na slijedeće svjedočenje pozvati Vicku Ivanković. (Agencija Vlm)