Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Braća pokopana u lijesu M. Uniteda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva brata, osmogodišnji Ben i desetogodišnji Arron poginuli u prometnoj nesreći 7. lipnja, pokopani su u dvostrukom lijesu s obilježjima njihovog najdražeg nogometnog kluba Mancehester Uniteda.

Na pogrebu Bena i Arrona Peaka okupilo se dvjestotinjak ljudi koji su u crvenim majicama odali počast dječacima i njihovoj ljubavi prema klubu Manchester United.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sir Alex zabranio orgije za Božić Slika nije dostupna Brazilski blizanci nove Fergusonove nade

Njihova majka Amanda i otac Phil također su na sebi imali crvene majice.

Lijes za dječake, s njihovim imenima i imenom njihove najdraže momčadi, prevežen je u crkvu u Manchesteru u bijeloj kočiji.

Ben i Arron poginuli su nakon sudara u Straffordshireu. Na automobil u kojem su se vozili sa svojim ocem i tri prijatelja naletio je pijani vozač Luke McCormick, golman Plymouth Argylea. U toj je nesreći teško stradao i njihov otac, slomljen mu je vrat i ozlijeđena kralježnica.

'Oni će nastaviti biti posebni, i uvijek ćemo ih se sjećati, o njima će se pričati i voljet ćemo ih. To je jedna od pozitivnh stvari koje možemo učiniti za njihove roditelje Amandu i Phila kako bismo im pomogli', rekao je svećenik na pogrebu. 

Obitelj je primila osobno pismo sućuti od menaždera kluba Alexa Fergusaona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene