Dva brata, osmogodišnji Ben i desetogodišnji Arron poginuli u prometnoj nesreći 7. lipnja, pokopani su u dvostrukom lijesu s obilježjima njihovog najdražeg nogometnog kluba Mancehester Uniteda.


Na pogrebu Bena i Arrona Peaka okupilo se dvjestotinjak ljudi koji su u crvenim majicama odali počast dječacima i njihovoj ljubavi prema klubu Manchester United.

Vezani članci Slika nije dostupna Evra: Otac nije gledao TV, napravio nas je 24-ero! Slika nije dostupna Sir Alex zabranio orgije za Božić

Njihova majka Amanda i otac Phil također su na sebi imali crvene majice.

Lijes za dječake, s njihovim imenima i imenom njihove najdraže momčadi, prevežen je u crkvu u Manchesteru u bijeloj kočiji.

Ben i Arron poginuli su nakon sudara u Straffordshireu. Na automobil u kojem su se vozili sa svojim ocem i tri prijatelja naletio je pijani vozač Luke McCormick, golman Plymouth Argylea. U toj je nesreći teško stradao i njihov otac, slomljen mu je vrat i ozlijeđena kralježnica.

'Oni će nastaviti biti posebni, i uvijek ćemo ih se sjećati, o njima će se pričati i voljet ćemo ih. To je jedna od pozitivnh stvari koje možemo učiniti za njihove roditelje Amandu i Phila kako bismo im pomogli', rekao je svećenik na pogrebu. 

Obitelj je primila osobno pismo sućuti od menaždera kluba Alexa Fergusaona.