Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Molba vođi ISIL-a

VIDEO Majka zarobljenog novinara: 'Molim vas, oslobodite moga sina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Shirley Sotloff zamolila je kalifata Islamske države da pomiluje njenoga sina i vrati ga kući.

Shirley Sotloff, majka slobodnog novinara Stevena Sotloffa, u poruci koju je objavila televizija Al-Arabija zamolila je vođu Islamske države Abu Bakr al-Bagdadija da oslobodi njezina sina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povratak Prebega Plenković razgovarao s oslobođenim Hrvatom: "Radujemo se svi što se sutra vraća u Hrvatsku" Anica Djamić i Hrvoje Krešić Za Dnevnik Nove TV Hrvatska veleposlanica o oslobođenju Prebega: "Služba vanjskih poslova je bila najistureniji igrač"

Analitičari tvrde: Američki novinar nije ubijen pred kamerom!

Steven Sotloff pojavio se u prošlotjednoj video snimci smaknuća drugog američkog novinara Jamesa Foleya. Njegovi otmičari upozorili su da će Sotloff biti sljedeći ako američki predsjednik Barack Obama ne zaustavi američke zračne napade na Irak.

'Vi, kalife, možete pomilovati. Molim vas oslobodite moje dijete', kazala je Shirley Sotloff u videu. 'Pozivam vas da iskoristite svoje ovlasti da mu poštedite život.'

Ona je poručila da njezin sin nema utjecaja na američku vajnsku politiku. 'Želim ono što želi i svaka majka, da vidim djecu svoje djece', rekla je. 

Bijela kuća objavila je da je u kontaktu s obitelji i da razumije njezin očaj. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter |

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene