Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opa!

Majka ušla kćeri u sobu, a kad ono...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srednjoškolskog profesora je ispod kreveta svoje 16-godišnje kćeri pronašla majka koja se iznenada vratila kući i ostala je šokirana.

Andrew Welsh iz Wigana je 36-godišnji profesor matematike koji je pred pred sudom priznao je da je u šest navrata imao seksualni odnos s maloljetnicom te mu je izrečena uvjetna kazna od 14 mjeseci zatvora s počekom od dvije godine. Uz to morati će odraditi 200 sati dobrotvornog rada, a upisan je i u registar seksualnih prijestupnika na period od 10 godina.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Welsh je svoju 16-godišnju učenicu bombardirao seksualnim porukama putem mobitela. "Jesi li čula za moja predavanja iz matematike? Otkrit ćemo stane li 35 u 16", samo je jedna od brojnih poruka.

Seksom slavili položene ispite, pa pali sa 60 metara visine

No tijekom jednog posjeta svojoj učenici u njezinom domu, oboje ih je iznenadila njezina majka, koja se nenadano vratila kući i zatekla kćer raščupane kose i razmazanog ruža na usnama. Tad je primjetila da se nešto miće u pretincu ispod kreveta za plahte, jastuke i poplone.

"Što to radiš? Tko je ovdje?", upitala je majka, prenosi Metro.co.uk.

Kći joj je odgovorila "Gospodin Welsh". Majka je naredila da izađe ispod kreveta, nakon čega ga je prepoznala kao profesora iz škole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene