Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Mali 'piroman' prošao neozlijeđen

Majka spavala, a 3-godišnjak let lampom palio po susjedstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Pennsylvanije izvijestila je kako je za požare koji su u petak izbili u dvije susjedne kuće odgovoran 3-godišnji dječak. Malac se dokopao let lapmpe i zapalio garažu u svojoj te drveni trijem na susjednoj kući.

Vatrogasci su pozvani zbog požara na garaži, a nakon što su došli otkrili su da gori i u susjednoj kući. Na mjestu događaja nisu zatekli nikoga, no netko je u međuvremenu nazvao policiju i prijavio da je vido malenog dječaka odjevenog samo u majicu i s let lampom u ruci kako hoda lokalnom cestom bez pratnje odralih osoba. 'Spremnik s propanom ima sigurnosne prekidače, no dječak je uspio paliti i gasiti je kako ga je bilo volja', kazao je policajac Darrin Cwynar.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!"

Zapalio je ljuljačku na trijemu susjednr kuće, metlu, jedna vrata i dio krova, a spalio je i kvaku na septičkoj jami te upaljač na plinskom roštilju. Šteta se procjenjuje na oko 5.000 dolara.

'Sve je prilično dobro prošlo jer je let lampa bila u blizini plinskog roštilja i mogle su se dogoditi strašne stvari. Srećom, dječak uopće nije opečen. To je pravo čudo', kazao je šef policije Dave Rishel.

Kada ga je pored ceste pokupila policija mališan im je rekao gdje živi, no kada su policajci stigli, nitko im nije otvarao. Kontaktirali su rođake koji su odmah došli i ušli u kući kroz garažu. Dječakova majka je tvrdo spavala, iscrpljena nakon noćne smjene, a otac je bio na poslu. Za sada nisu podnesene nikakve prijave.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene