Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarila ga dva puta po glavi

Majka SJEKIROM ubila sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubijeni sin imao je problema s alkoholom te je psihički maltretirao majku, pa se pretpostavlja kako bi to mogao biti motiv zločina.

Danica Tot Kiralj, 67-godišnja iz Subotice, sa dva udarca sjekirom u glavu ubila je 42-godišnjeg sina Sergeja, a potom pozvala policiju i pričekala ih, piše srpski Blic.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Prema neslužbenim informacijama, ubijeni sin imao je problema s alkoholom te je psihički maltretirao majku, pa se pretpostavlja kako bi to mogao biti motiv zločina.

'Žrtva je bila pod utjecajem alkohola te je oko podneva otišla spavati. Njegova majka uzela je sjekiru i udarila ga dva puta u glavu. Jedan udarac je bio direktno u tjeme, a drugi pored uha' kažu u policiji.U susjedstvu ističu da ni majka ni sin nisu bili konfliktne ličnosti te su uvijek htjeli svakome pomoći. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene