Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo tragedija u Poljskoj

Majka pila u kuhinji a sestra bacila brata kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnji Kacper K. pao je kroz prozor drugog kata, no pad je srećom, ublažila garaža koja se nalazi ispod prozora. Ispostavilo se kako je dječaka kroz prozor najvjerojatnije bacila njegova 4-godišnja sestra dok je 23-godišnja majka u kuhinji pila.

Nesretan događaj dogodio se u Legnicy u srijedu oko 16 sati. 23-godišnja Malwina K., koja je bila u kuhinji, začula je krik stravičan krik i kada je pogledala kroz prozor vidjela je 2-godišnjaka kako krvav leži u dvorištu. Prestravljena, odmah je nazvala Hitnu pomoć koja je stigla vrlo brzo. Nakon pregleda se ispostavilo da dječak, osim ogrebotina na licu, nema težih ozljeda. 'Pregledali smo dječaka i napravili mu CT. Pokazalo se da nema fraktura ni unutarnjih ozljeda', kazao je pedijatar u lokalnoj bolnici Rafal Pilch za portal eFakl.pl.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvučena tijela Tragedija u Srbiji: Skočila je za mlađim bratom da ga spasi, ali jezero je u smrt povuklo i nju Slika nije dostupna Šok u obitelji Zaljubili se, dobili dijete, a onda otkrili da su BRAT I SESTRA

No, policiji koja je u međuvremenu stigla u bolnicu Malwina K. je mirisala na alkohol pa su je alkotestirali. 'Napuhala je 0,6 promila', kazala je policajka Patricia Romanczuk te dodala kako su u toj obitelji već ranije intervenirali zbog majčina ponašanja. Policija je slučaj predala sudu, a jedna poljska televizijska postaja je kasnije izvijestila da je brata kroz prozor najvjerojatnije bacila njegova 4-godišnja sestra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene