Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada su joj u bolnici rekli da joj je dijete zaraženo HIV-om 24-godišnja Poljakinja saznala je da je virus u njoj već šest godina.


Kinga Kuriata je s 18 godina otišla od roditelja jer su je izbacili iz kuće. Nakon srednje škole je upoznala muškarca svog života s kojim se zaposlila na farmi. Kada je ostala trudna, farmer ih je otjerao s imanja.

Vezani članci Dom za starije osobe / Ilustracija Umirovljenici čeznu za društvom, jedno mjesto im pruža veliku utjehu i radost: ''Ovdje nema suza, a časna je DJ i pušta Kiću Slabinca'' Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Kinga je rodila djevojčicu Agatku koja je s tri mjeseca završila u bolnici zbog upale pluća koju je jedva preživjela. Liječnici su tada detektirali i virus HIV-a, piše fakt.pl. Ubrzo je postalo jasno da je djevojčicu zarazila vlastita majka koja je njime bila zaražena šest godina, a da to nije znala. No, majka se ne predaje. 'Živim za Agatku, želim da ima sretno djetinjstvo', rekla je.