Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka i njezin sin u SAD-u optuženi su jer su navodno sakrili mladu djevojku i držali je zatočenu kao seksualnog roba.


Gregoria Salgada Vazquez i David Salazar optuženi su za otmicu i seksualni napad djevojke mlađe od 17 godina. Majka i sin djevojku su navodno doveli iz Meksika u Huston, gdje su je držali zatvorenu u zaključanoj prostoriji od 1. siječnja. Djevojka je prostoriju smjela napustiti samo dok su otmičari bili s njom.

Vezani članci Zlostavljanje, ilustracija Šokantan zločin u Splitu: Majka iz pakla silovala vlastitog sina, osuđena je na nepunih pet godina zatvora Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila

Policija je izjavila kako im je djevojka rekla da je prisiljavana na spolni odnos s Davidom Salazarom. Otmičari su je odvodili u jedan noćni klub u Hustonu gdje su je prisiljavali i na spolni odnos s posjetiteljima tog kluba. Naime, majka i sin, bili su vlasnici tog noćnog kluba, a oduzimali su joj sav novac koji zaradila. 

Djevojka se oslobodila nakon što je nekako uspjela oteti Salazaru mobitel i pozvati 911.

Ona je pak policiju pokušavala nazvati nekoliko puta, ali nikada nije rekla tko i zašto zove. Njima je trebalo nekoliko tjedana kako bi locirali poziv, a u zadnjem pozivu uspjela im je opisati kuću u kojoj se nalazi.

David Salazar na sudu će se pojaviti ovoga tjedna, a njegova majka krajem ožujka.