Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Notorna pravila krematorija

Majci naplatili kaznu jer je predugo stajala uz sinov lijes

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao da to što joj je sin umro u dobi od samo pet tjedana nije bilo dovoljno za Engleskinju Terrie Rouse. Nakon sprovoda doživjela je novi šok. Na krematoriju su joj naime napisali račun od 86 funti jer je uz sinov lijes ostala nekoliko minuta duže od predviđenog...

Terrie se na sprovodu jednostavno nije mogla samo tako odvojiti od malenog lijesa prije nego što je trebao biti odvezen u dio za kremiranje.

Pročitajte i ovo Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina" Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

'Vikar me nakon ceremonije upitao želim li sa sinom provesti još koju minutu. Sjedila sam pored lijesa još 10-ak minuta i pričala sinu koliko smo ga voljeli te da se ne treba bojati', ispričala je 32-godišnja majka za Daily Mail.

Nakon toga uslijedio je novi šok. Službenici krematorija rutinski naplaćuju kaznu ako neki sprovod traje duže od 30 minuta, a nije ranije najavljena mogućnost produljenja. Uplakanoj majci rekli su da mora platiti dodatnih 86 funti kazne jer je predugo bila uz sinov lijes unatoč tomu što je idući sprovod bio zakazan tek za 50 minuta.

'Ovo je bolesno i odvratno'

Njezin zaručnik Lee Smythe smatra da je tako nešto 'bolesno i odvratno'. 'Terrie je histerično plakala. Samo je željela još nekoliko minuta da se oprosti s našim dječakom. Kako netko može biti toliko okrutan i za to naplatiti kaznu?', pita se Lee.

Tzv. 'smrt u kolijevci' odnijela je život njihova sina Zanea kada je imao samo pet tjedana. Da bi ga uopće pokopali morali su čekati 3 mjeseca dok nisu bile gotovi svi nalazi i pretrage vezane uz njegovu smrt.   

'Kao da već to što ga nismo odmah mogli pokopati nije bilo dovoljno stresno. I onda još ovo s kaznom. A nitko nas nije ni upozorio da smo ograničeni nekim vremenom', dodao je ogorčeni otac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene