Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije su osobe poginule, a pet ih je ozlijeđeno u eksploziji ispred kafića "Omerta", kod autobusne postaje na Palama.


Eksplozija je odjeknula ispred kafića u vlasništvu Vlatka Mačara, koji je prema neslužbenim informacijama i poginuo. Mačar je već poznat policiji, a osumnjičen je i za umiješanost u neka ubojstva na području Istočnog Sarajava.  

Vezani članci Na restoran u centru Beograda bačena bomba - 3 Na restoran Kolesterol u centru Beograda bačena bomba: Oštećeni i automobili koji su bili parkirani ispred Kafić, ilustracija Nacionalni stožer donio novu odluku: Objavljeno kako i do kada smiju raditi kafići i restorani

Jedna od tri osobe koje su zbog teških ozljeda prebačene u bolnicu je u međuvremenu podlegla ozljedama, a četvero ljudi s lakšim ozljedama pušteno je kući. 

Identitet drugog poginulog još nije utvrđen. 

Policija je potvrdila kako se eksplozija dogodila oko 9.20, a eksploziv je, prema prvim saznanjima, bio postavljen ispod Mačarovog VW Golfa parkiranog ispred kafića.

Mačar je slovio za pripadnika kriminalnog klana koji je bio u sukobu sa skupinom što ju predvodi Đorđe Ždrale, a prošle se godine navodno sklonio u Beogradu, gdje je neko vrijeme proveo i u pritvoru. 

Očevid je u tijeku.