Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mađarska: Istraga o trgovini putovnicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarska policija objevila je kako je pokrenuta istraga protiv jedne francuske organizacije optužene za izdavanje lažnih putovnica i diplomatskih tablica u Budimpešti.

Istražitelji su jednoj tiskari pronašli 400 putovnica "Reda suverena Sv. Ouena i Zvijezde", precizirao je glasnogovornik Nacionalnog istražnog ureda, Zoltan Trapp.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Tu organizaciju vodi jedan Francuz koji živi u Budimpešti i sumnjiči ga se da je izdao stotinjak lažnih putovnica i neodređen broj lažnih diplomatskih tablica, dodao je Trapp.

Članovi te mreže, od kojih su šestorica identificirana, slobodno su se kretali s tim pločicama i nisu plaćali globe za prekršaje.

Za razliku od Malteškog reda koji ima povijesne diplomatske privilegije, Red suverena Sv. Ouena i Zvijezde je lažna organizacija, navela je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene