Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Španjolska policija jučer je započela potragu nakon što je par iz Britanije prijavio da je na plaži na otoku Mallorci vidio Maddie McCann.


Detektivi su pretraživali hotele i apartmane u potrazi za dvije žene tamnije kose u čijem je društvu navodno viđena Maddie.

Vezani članci Policija traži osobe s fotografija - 4 Policija moli građane za pomoć: Prepoznajete li muškarce s fotografija? Policija, ilustracija Policija traga za direktoricom zagrebačke tvrtke: Primila predujam za neisporučenu robu pa - nestala

Britanski par uvjeren je da se radi o nestaloj djevojčici, ali svoje otkriće nisu prijavili policiji tri dana.

'Za sada je nismo uspeli pronaći. Par je dao detaljan opis i njihove izjave se podudaraju, ali smo također svjesni da su mnoge od tih prijava bila lažne ili krive, te je isto tako moguće da su pogriješili', rekao je policijski inspektor.

>> Supruga otpuštenog portugalskog policajca oštro napala Kate McCann

>> Objavljen dnevnik majke Madeleine McCann

>> Madeleine McCann viđena u Sarajevu?

Paru je bilo sumnjivo što žene nisu izgledale kao da su u srodstvu s plavokosom djevojčicom.

'Primijetili su sličnost s Maddie i pokušali prići bliže, ali djevojčica je nosila sunčane naočale pa joj nisu mogli dobro vidjeti oči', dodao je inspektor.

Glasnogovornik McCannovih je izjavio: 'Kate, Gary i tim detektiva koje su angažirali, svjesni su ovog otkrića te namjeravaju surađivati s lokalnim vlastima kako bi poduzeli sve da se ono temeljno istraži.'