Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jurišnom puškom u LA-u

VIDEO Ovo je muškarac koji upao u zračnu luku i ubio agenta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je identificirala muškarca koji je jučer iz jurišne puške usmrtio agenta TSA-e u losanđeleskoj zračnoj luci. Radi se o 23-godišnjaku s mjestom prebivališta u Los Angelesu.

Muškarac koji je jučer s jurišnom puškom upao u terminal 3 zračne luke u Los Angelesu identificiran je kao 23-godišnji Paul Anthony Ciancia. On se trenutno nalazi u bolnici gdje ga liječe od ozljeda zadobivenih prilikom privođenja, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Huu Can Tran ubio 10 ljudi Ovo je masovni ubojica iz plesnog studija, bio je učitelj: "Ako bih propustila ples, lako bi se razljutio"

>> Los Angeles: Upao na aerodrom, izvukao jurišnu pušku i počeo pucati

Podsjetimo, Ciancia je jučer oko 9:20 sati po lokalnom vremenu upao u zračnu luku i otvorio paljbu iz jurišne puške pri čemu je ubio jednog agenta TSA-e (Transportation Security Administration) te ozlijedio još nekoliko ljudi. Napadač se probio kroz sigurnosni ulaz i otrčao stotinjak metara unutar zgrade zračne luke te počeo pucati.

Kao posljedica Ciancijinog napada zaustavljeno je 750 letova, a blokirane su bile i prometnice oko LAX-a što je izazvalo poveći prometni kolaps. Njegov cimer tvrdi kako jednostavno ne može vjerovati da bi njegov prijatelj takvo što napravio te da se u zadnje vrijeme nije ponašao neuobičajeno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene