Heathrow, London (Foto: AFP)
Heathrow, London (Foto: AFP) Foto: Afp

Londonska policija istražila je tri sumnjiva paketa i objavila da se radilo o bombama. Dva su pronađena u zračnim lukama Heathrow i London City, a treći je pronađen na međunarodnom kolodvoru Waterloo.


Prvi paket pronađen je na Heathrowu i vrlo brzo osiguran, priopćeno je iz policije. Policajci su završili istragu i ostala dva paketa. Policija je potvrdila da se radilo o bombama koje bi eksplodirale da je netko pokušao otvoriti pakete.

Vezani članci Zapaljeni automobil, ilustracija Eksplodirao auto na Srebrnjaku: "Baš se jako čulo. Mislili smo da je potres. Čuli smo detonacije, istrčali van i vidjeli auto" Policija, ilustracija Strava kod Ivanca: Sumnjaju da je ubila svoju tek rođenu bebu

Nakon otkrića paketa i dolaska policije na mjesto događaja, sva tri glavna prometna središta funkcioniraju normalno.

Ranije je javljeno da je policija na Heathrow stigla u 9:55 po lokalnom vremenu. Sumnjivi paket je bio ostavljen u jednoj od poslovnih zgrada. Iz policije je priopćeno da je zgrada evakuirana zbog mjera opreza te da je policija paket osigurala i da opasnosti za putnike nema, piše Daily Mail.

"Oko 12:10 sati policija je dobila dojavu o sumnjivom paketu u zračnoj luci London City. Stručnjaci su na mjestu događaja. Zgrada u kojoj je paket pronađen je evakuirana iz opreza. Istraga je u tijeku", priopćeno je iz policije.

Britanska prometna policija javila je o incidentu na Waterloo postaji. "Timovi specijalaca prometne policije nalaze se na Waterloo nakon što je pronađen sumnjivi paket. Željeznički kolodvor funkcionira normalno", priopćeno je iz policije. 

Lijepo vrijeme na ceste izmamilo motocikliste, MUP izdao savjete za ljubitelje vožnje na dva kotača

Nema odluke o smjeni ravnateljice zadarskog Centra, traže se dodatna objašnjenja