Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer poslijepodne jedan je posjetitelj zoološkog vrta u Ljubljani dobio batine i to od noja!


Posjetitelj zoološkog vrta u Ljubljani se nije dobro proveo kada je pod utjecajem alkohola i droge ušao u nastambu gdje se nalaze četiri žirafe i dva noja, piše slovenski Dnevnik. Naime, mladić je žirafu  koja nije bila agresivna, pomilovao po nozi. Životinja je nedavno ozlijedila nogu pa su je redovito mazali antibiotskom masti tako da se priviknula na ljude.

>>
Zagrebački ZOO: Zbog nesnosnih vrućina potukli se nojevi

Timaratelji su potrčali čim su čuli pozive te su objasnili mladiću da se laganim koracima odmakne od žirafe, no bilo je prekasno. Mladić je svojim nestašlukom jako razljutio noja Felixa koji se svom snagom zaletio u njega, udario ga nogama, srušio na pod i nastavio ga udarati.

Kada se noj povukao, neželjenog je gosta pustio da ode. Na svu sreću nije bio teže ozlijeđen. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, a mladić je priznao da je konzumirao alkohol i drogu.

Vezani članci Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Sjećanje koje živi u pjesmama: Tragična priča dive koja je sve izgubila u paklu alkohola i droge Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Umiljata slatkica postala je buntovnica sklona skandalima: Posrnula glumica danas ovako izgleda!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook