Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena monstrum izlazi iz zatvora

Ljubavnik je snimao dok je silovala tromjesečnog dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je osuđena kao sudionica silovanja tromjesečnog dječaka izašla je iz zatvora nakon što je odslužila svega 30 mjeseci kazne od dosuđenih joj pet godina zatvora.

21-godišnja Tanya French, izazvala je šok i nevjericu javnosti kada je 2006. godine otkrivena video snimka na kojoj ona zlostavlja malenog dječaka kojeg je čuvala zajedno s ljubavnikom. Sve je snimio njezin ljubavnik Alan Webster, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Tanya i 42-godišnji Webster uhićeni su zbog silovanja u Hertsu u Velikoj Britaniji.

'Ideja da se takvu osobu pusti na slobodu kako bi mogla izgraditi iznova svoj život je bolesna. Ljutnja nije ni blizu ono što osjećamo. Ideja da se nju pusti kako bi mogla izgraditi svoj život iznova je bolesna. Presuda nas je veoma pogodila. Učinili smo sve kako bi nastavili sa svojim životom, ali sada kad znamo da ona izlazi, sve nam se vraća', rekao je prijatelj dječakove obitelji.

Webster je osuđen na šest godina zatvora, a javnost je već tada bila ogorčena malom kaznom koju je dobio ovaj monstruozni plan. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene