Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljevičari preuzeli odgovornost za napad na veleposlanstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka ljevičarska grupa koja djeluje pod nazivom Revolucionanrna borba, preuzela je odgovornost za raketni napad na zgradu američkog veleposlanstva u Ateni početkom mjeseca te je najavila još napada na političare i dobro čuvane zgrade u toj zemlji, izvijestila je policija.

'Policija je srijedu oko 20.05 po mjesnom vremenu dobila pismenu potvrdu u kojoj Revolucionarna borba preuzima odgovornost za napad. Priznanje na pet stranica poslano je redakciji novina To Pontiki', stoji u policijskom izvješću.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

U priopćenju Revolucionarna borba preuzima odgovornost za
teroristički napad na američko veleposlanstvo početkom mjeseca. Novine To Pontiki objavile su cijeli tekst priopćenja grupe.

Pripadnici te skupine u posljednje četiri godine napadali su vladine zgrade, i postali su najvećom prijetnjom unutarnjoj sigurnosti zemlje od uhićenja članova skupine 17. studeni, 2002. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene