Obavijesti Video Pretražite Navigacija
El Chapova žena

Lijepa supruga zloglasnog narkobosa strahuje za svoju 'zvijer'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aispuro se šefu kartela Sinaola zaklela da će ga uvijek i posvuda slijediti.

Emma Coronel Aispuro, supruga zloglasnoga narkobosa Joaquína "El Chapa" Guzmána, nedavno ponovo utamničenog šefa kartela Sinaola, izjavila je u nedjelju u razgovoru za Telemundo da strahuje za život voljenog muškarca.

Pročitajte i ovo Monterrey Na sjeveru Meksika Jezivo otkriće na ulicama grada: Pronađeni raskomadani dijelovi tijela, a poruke daju naslutiti što leži u pozadini Emma Coronel Aispuro nagodila se Najopasnija žena na svijetu snimljena kako partija nakon izlaska iz zatvora

Aispuro se izjadala da Guzmanu u zatvoru Altiplano ne daju mira pet minuta, odnosno da je po prismotrom čak i kada odlazi na WC.

Podsjetimo, Guzman je dosad dvaput uspijevao pobjeći na slobodu, posljednji put u srpnju, a Aispuro vjeruje da je upravo to razlog zašto mu se meksička vlada sveti.

"Kažnjavaju ga jer ih je ismijao. Ne daju mu spavati, uopće nema privatnosti", napomenula je Aispuro, koja je u nastavku intervjua kazala da je zaljubljena u El Chapa i da će ga uvijek i svuda slijediti.

Uspije li opet pobjeći, onda je Copperfield: Pogledajte kako čuvaju El Chapa

Guzman je Aispuro zapazio na jednom natjecanju ljepote dok je ona imala samo 17 godina, a oženio ju je točno na njezin 18. rođendan (on je tada imao 52).

U međuvremenu mu je rodila dvije kćeri, a uz njega je bila i kada je uhićen u veljači 2014. godine, nakon što je čak 13 godina uspješno izbjagavao privođenja pravdi.

Za Guzmanov život se zabrinuo i njegov odvjetnik Juan Pablo Badillo, koji je također nedavno istupio u medijima i kazao da su metode koje čuvari prema njemu provode 'staljinističke.

Otkako je vraćen u zatvor Altiplano, El Chapo čak i kada se pomakne to bilježe brojni senzori na pokret. Uz njega su neprestano čuvari s kamerama instaliranim na kacigama, ali i psi istrenirani da reagiraju na njegov miris.

Također, El Chapa svako malo premještaju iz ćelije u ćeliju, a zatvor je u međuvremenu nabavio i 400 novih kamera kako više ne bi bilo takozvanih mrtvih točaka (plan je do travnja nabaviti ih još 600!). 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene