Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljajić: Prijetnje državnim čelnicima Srbije stižu i iz RS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Nacionalnog vijeća Srbije za suradnju s Haaškim tribunalom Rasim Ljajić je u intervjuu Dnevnom avazu od utorka izjavio kako nakon uhićenja Radovana Karadžića sve prijetnje telefonskim pozivima državnim čelnicima Srbije dolaze iz inozemstva, među ostalim i iz Republike Srpske.

"Ovo su do sada najozbiljnije prijetnje koje su upućene i iza njih stoji organizirana skupina", rekao je Ljajić, istaknuvši kako su nakon Karadžićevog uhićenja podignute mjere zaštite za sve štićene osobe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zanimljivi rezultati Može li pojava nove stranke uzdrmati političku scenu u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Predstavljanje političke stranke Izbori su sve bliže Hrvatska je dobila novu političku stranku: Ima poznatih lica, obećavaju plaće veće za 50 posto

Komentirajući poruku Radikala da će predsjednik Srbije Boris Tadić "završiti kao Đinđić" Ljajić je kazao da se svaka prijetnja mora shvatiti ozbiljno.

"Ono što je najgore jeste što se stvara vrlo loša politička klima, najlošija od ubojstva Đinđića do danas. Imamo dramatičan rast političkih napetosti i sigurno je da takve izjave samo doprinose podgrijavanju strasti, iako je vrlo jasno da bi svatko tko je na vlasti u Srbiji morao uraditi ovaj posao, izručiti ljude koje traži Haag", rekao je Ljajić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene