Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Finaliziranje sporazuma

Livni otputovala u Washington radi plana za Gazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izrael je rekao da će ministrica vanjskih poslova Tzipi Livni otputovati u Washington kako bi finalizirala sporazum koji bi trebao spriječiti ponovno naoružavanje Hamasa što je ključni izraelski uvjet za primirje u Pojasu Gaze.

'Premijer Ehud Olmert odobrio je putovanje ministrice vanjskih poslova Tzipi Livni u Sjedinjene Države u cilju promicanja američko-izraelskog nacrta sporazuma koji za cilj ima riješiti pitanje krijumčarenja oružja', kaže se u izjavi Olmertovog ureda. U izjavi se ne spominje Hamasov prijedlog jednogodišnjeg primirja u Pojasu Gaze koji je prenio Egipat. Olmertov glasnogovornik također nije želio komentirati bilo kakav prijedlog primirja.

Pročitajte i ovo Automobil u kojem su ubijeni sinovi vođe Hamasa - 3 Ubijena i četiri unuka Izrael tvrdi: Amir, Mohamad i Hazem ubijeni su jer su bili borci, a ne zato što su sinovi vođe Hamasa Gaza Neizmjerna tuga "Svi su mrtvi! Tenk je pored mene, jako se bojim, dođite po mene", jedne su od posljednjih riječi šestogodišnje Hind u Gazi, kojoj se izgubio svaki trag

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene