Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preuzele primat

LIJEPE, PAMETNE - I OPASNE Žene na čelu srpskog kriminala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema riječima psihologa, ženama je najveći afrodizijak moć koju sa sobom nose muškarci iz podzemlja. No, neke se ne zadovoljavaju samo ulogom supruge.

U Srbiji, kada je u pitanju kriminal, dominantnu ulogu i dalje imaju muškarci, no, piše neewsweek.rs, nekoliko žena moglo bi im ugroziti reputaciju.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Maja Adrovac, Aleksandra Ulemek i Bojana Bajrušević su lijepe i pametne, ali prije svega opasne žene.

Skoro sve 'kume srpske mafije' bile su udane za šefove podzemlja, a neke se nisu zadovoljile sporednim ulogama. Poslije smrti svojih partnera preuzimale su njihove poslove.

Maja Adrovac, osumnjičena za pokušaj ubojstva biznismena Milana Beka, tijekom saslušanja je poručila da je u zatvoru mogu držati 40 godina, ali da neće ništa reći. Njezin DNK pronađen je na čahuri, a kako bi izvšila 'zadatak' doma je navodno ostavila bebu od pet mjeseci. Njezina veza s kriminalnim miljeom je i suprug Ivan kojeg su povezivali s Lukom Bojovićem i bandom 'Pink Panther'.

CHICAGO MAY - Priča o kraljici mafije: Pokrala obitelj, raznosila sefove eksplozivom, udala se zbog novca...

Kada je u pitanju Aleksandra Ivanović, nju je čak i njezin muž Milorad Ulemek Legija, koji je osuđen na kaznu zatvora od 40 godina, nazivao šeficom. I njezin bivši suprug bio je 'žestoki momak' Nebojša Đorđević Šuco.

Bojana Bajrušević, udovica Vladimira KovačevIća Trefa, bila je optužena da je kao organizator kriminalne skupine u razdoblju od 1996. do 2001. godine krijumčarenjem cigareta zaradila više od 50 milijuna maraka.

A prema riječima psihologa Aleksandra Jankovića ženama je najveći afrodizijak moć koju sa sobom nose muškarci iz podzemlja.

'U medijima je stvorena slika da su mafijaški bosovi maltene vitezovi bez straha i mane, spremni na sve. Mladim i nezrelim djevojkama to izgleda kao oličenje pravog muškarca pa često nehotice postaju dio kriminalne scenografije. Htjele ili ne, neke su bile uvučene u te priče i dobivale su mnogo vrijednih informacija, dok su se neke od njih htjele dokazati partnerima', objasnio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene