Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u beogradskoj klinici

Liječnici prilikom porođaja izranjavali bebu po glavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici su trudnici pincetom probijali vodenjak pritom ozlijedili glavu bebe. Majka i otac ostali šokirani kad su sina, s izranjavanom glavicom, dobili u ruke.

'Odvezao sam suprugu i oko podneva rodila mi je divnog sinčića. Ocijenjen je s devetkom. Sve je bilo super dok Dragani nisu donijeli malog na dojenje. Pogledala mu je glavicu i vidjela kako mu je tjeme potpuno izranjavano. Nije mogla vjerovati, bila je šokirana. Kad je pitala liječnike što se dogodilo, oni su joj bezobrazno odgovorili da ne radi problem i da se takve stvari često događaju. Bijesan sam na sve zaposlene i bez imalo grižnje savjesti ću ih sve tužiti', rekao je za Kurir 36-godišnji Dragan Škrbić iz Beograda.

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći" Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

>> Čudo: Beba proglašena mrtvom pa nađena živa u mrtvačnici!

Obitelj Škrbić to je već treće dijete, tako da im postupak porođaja nije strana stvar. Draganova supruga vjeruje kako su liječnici baš prilikom bušenja vodenjaka ozlijedili bebinu glavu, a najgore je da je njihov sinčić zbog ranica na glavi dobio bakterijsku infekciju.

Incident se dogodio u klinici Narodni front u Beogradu, a klinika se o incidentu nije oglasila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene