Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Liberija: Deseci naoružanih zatvorenika pobjegli iz zatvora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa zatvorenika pobjegla je iz zatvora u Zwedru, u jugoistočnoj Liberiji.

Točan broj zatvorenika koji su pobjegli još nije poznat. Nacionalni radio objavio je da je ukupno 60 zatvorenika pobjeglo, dok je glasnogovornik policije George Bardue rekao da se radi o 21 zatvoreniku, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Traje potraga Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće

Bardue je nadodao da se radi o naoružanim zatvorenicima, koji su optuženi za oružane krađe i druge velike prekršaje. Trenutno traje potraga za odbjeglim zatvorenicima u šumovitom dijelu blizu granice sa Obalom bjelokosti te policija radi sve kako bi uhvatila odbjegle zatvorenike i vratila iz u zatvor.

>> Stanovnici Obale Bjelokosti zbog napetosti bježe u Liberiju

Regija u Libiji, iz koje su zatvorenici pobjegli, postala je dom mnogim izbjeglicama iz Obale bjelokosti nakon izbora u 2010. godini. Zatvori u Zapadnoj Africi su prenapučeni, najčešće zbog dugotrajnih sudskih postupaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene