Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Otišao iz rezervata

Leopard napao sedmero seljana, ozlijedio i djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Leopard je upao u selu na sjeveru Indije i ozlijedio sedmero stanovnika, među kojima je bilo i djece.

Žitelj sela Bhawaria zamijetila je leoparda kako trči poljima te ga je pokušalo uplašiti i otjerati, no leopard nije pobjegao već se samo sakrio, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Usred vožnje VIDEO Leopard dojurio i skočio im na kombi: Ozlijeđeno 13 osoba, pokušavaju ga pronaći Slika nije dostupna Bijesni gost Leopard upao u školu, najmanje četiri osobe ozlijeđene

Pokušali su ga otjerati dimom što je razljutilo leoparda pa se zaletio među okupljene seljane i tek tada pobjegao u obližnju šumu. 'Leopard je ozlijedio sedmero ljudi. Stigao je sa zapada i sada se kreće u smjeru istoka', rekao je Sri Ram, jedan od ozlijeđenih seljana.

Detaljno pretražuju područje

U potragu za leopardom uključila se i policija koja detaljno pretražuje područje. Tvrde da je leopard došao iz obližnjeg rezervata. 'Okružili smo životinju, a stanovnike udaljili. Držimo leoparda na oku kako više nikoga ne bi ozlijedio', rekao je rendžer Alok Pandey.

>> VIDEO: Napad leoparda, osam ozlijeđenih

Preplašeni seljani naoružali su se štapovima i drugim oružjem i žele asistirati u lovu na leoparda. Tako sada patroliraju područjem gdje je leopard zadnji put viđen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene