Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lažna dojava o zrakoplovu JAT-a za Beograd

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorska policija u četvrtak navečer evakuirala je sve putnike koji su namjeravali zrakoplovom srpske kompanije JAT otputovati iz Podgorice do Beograda zbog dojave o podmetnutoj bombi u unutrašnjosti letjelice, za koju je kasnije ustanovljeno da je bila lažna.

Kako prenose podgorički mediji, nepoznati muškarac pozvao je oko 21,30 središnjicu JAT-a u Beogradu i kazao da je postavljena bomba u zrakoplovu koji je već iz Beograda bio sletio u Podgoricu. 

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Pregled policije nakon dojave Četiri su dojave lažne Dojava o bombama na više mjesta u Zagrebu! Objavljeni su detalji prijetećeg maila

Službenici srpske policije pozvali su crnogorske kolege i prenijeli im da su primili prijeteći poziv.

Protuterorističke postrojbe policije bile su oko 22 sata na pisti, dok su radnici Javne ustanove 'Aerodromi Crne Gore' preko razglasa obavijestili putnike da zbog 'tehničkih razloga napuste aerodromsku zgradu'.

'Policija je obavila detaljnu kontrolu putnika, prtljaga i zrakoplova, po ustaljenoj proceduri, i ustanovili su da nema bombe', rekao je pomoćnik glavnog direktora za sigurnost prometa Aerodroma Crne Gore, Jovan Strugar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene