Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udovica milijunašica

Kupio listiće za lutriju, umro i dobio milijune

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Peters je kupio dva lutrijska listića te preminuo kasnije istog dana, ne znajući da je u posljednjim satima svog života financijski osigurao svoju obitelj.

79-godišnji Peters i njegova supruga Charlotte dvadeset su godina igrali lutriju pa je on i tog 1. studenoga kupio dva listića. No istoga dana preminuo je od srčanog udara dok je radio u vrtu. 

Pročitajte i ovo Radoslav Tomić u 68. godini života Umro akademik Radoslav Tomić Ilustracija tužio organizatore Vidio svoje brojeve i s listićem došao u lutriju po 315 milijuna eura, a onda se šokirao: "Dogodila se pogreška..."

Njegova supruga listiće je stavila po strani, kao i većinu ostalih stvari o kojima u tim trenucima nije željela brinuti. Gotovo da ih je i bacila, ali je prošlog petka ipak odlučila prije toga provjeriti brojeve. 78-godišnja Charlotte tada je saznala da su brojevi dobitni te da je osvojila 10 milijuna dolara. 

'Bila sam van sebe', rekla je Charlotte u sjedištu lutrije Connecticuta u Rocky Hillu. 'Bila sam u trgovini i provjerila sam listiće i tek tada saznala da su dobitni', kazala je. 'Nisam imala pojma koliko sam novca osvojila'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene