Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan incident

Kupanje iz noćne more: Zapela na rub bazena i iščupala sebi pramen kose

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kupanje s obitelji u bazenu, jednoj se Šveđanki pretvorilo u pravu noćnu moru. Prilikom spuštanja poda bazena, kosa joj je zapela za rešetku na rubu i ostala je bez dijela kože na glavi.

Zajedno s partnerom i njihovo dvoje djece 42-godišnja Anna Brattström iz Kristinehamna, odlučila je nakon ručka osvježiti se u obližnjem javnom bazenu. No kad su počeli spuštati pod bazena sve je pošlo po zlu. Najmlađa kći sjedila joj je u krilu, u trenutku kad joj je kosa zapela za rubni dio bazena.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

>> VIDEO: 'Ne skačite s balkona u bazen'

'Prvo sam imala osjećaj kao da je netko pao preko mene. Tad sam izgubila svijest. Kad sam se probudila i ustala te se primila za glavu, nisam napipala kosu, nego veliku ranu', rekla je Brattström za švedski Expressen.

Hitna operacija

Hitno je prebačena u bolnicu u gradu Orebru, gdje je podvrgnuta operaciji presađivanja kože. Liječnici su joj presadili kožu s kuka i bedra. 'Jako boli i ne mogu se uopće nasloniti. Boli me sve do vrata', dodala je Brattström.

Uprava bazena ispričala se za incident te su pokrenuli istragu, kako bi se utvrdilo treba li nesretnoj ženi platiti odštetu. No, sve je ostalo samo na riječima, tvrdi Brattström, njezin je suprug razgovarao s upravom bazena nakon svega, no oni se otad nisu javljali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene