Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala iz čamca pa plivala pet milja

Plivala 6 milja i preživjela na pustom otoku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuja koja je pala s čamca svojih vlasnika u Australiji, preživjela je četiri mjeseca na otoku prije nego što se vratila doma, prenosi u ponedjeljak agencija AAP.

Ovčarka nazvana Sophie Tuckker, po slavnoj američkoj pjevačici, pala je u vodu u studenome tijekom nemirne plovidbe prema otoku Scawfeld, sjeverno do države Queensland. Vlasnica je ispričala da je cijela obitelj bila očajna zbog nemilog događaja. Ali Sofie je neumorno plivala i stigla do otoka St Bees, udaljenog oko pet nautičkih milja gdje je poput pustinjaka preživjela četiri mjeseca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Heroj spasio tinejdžere Morao pobjeći s onima koje je uspio utrpati u čamac: 'Nadam se da sam ispravno postupio' Slika nije dostupna Kuja prihvatila mladunce tigra VIDEO: Ima mjesta za sve - zajedno sišu psići i tigrići

Prošlog tjedna su je ulovili čuvari šuma i obavijestili stanovništvo da su pronašli psa među otočkim divljim kozama. Bez velikih nada obitelj Griffith je došla provjeriti radi li se o njihovoj Sophie, nakon čega obostranoj sreći nije bilo kraja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene