Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Žali zbog svega

Krvavo Valentinovo: 'Kompletnu traumu tog dana nosit ću sa sobom čitav život'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godinu dana prošlo je od kada je na podu kupaonice uspješnog paraolimpijca pronađeno je tijelo njegove djevojke s tri prostrijelne rane.

Na Valentinovo, prije godinu dana pronađeno je tijelo Reeve Steenkamp na podu kupaonice u stanu Oscara Pistoriusa. Južnoafrički paraolimpijac optužen je za ubojstvo s predumišljajem, no on to i dalje opovrgava i kaže kako je u svoju djevojku pucao tri puta misleći da se radi o uljezu koji mu se ušuljao u kuću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Povodom prve godišnjice ove tragedije Pistorius je na svojoj web stranici objavio izjavu u kojoj žali zbog svega što se taj dan dogodilo.

Pistorius nudi novčani sporazum roditeljima žrtve

'Nema riječima kojima bih mogao opisati kako se osjećam zbog užasne tragedije koja je uzrokovala toliko boli svima koji su voljeli i koji i dalje vole Reevu. Žalostan sam zbog boli i tuge koju proživljavaju Reevini roditelji i prijatelji. Gubitak Reeve i kompletnu traumu tog dana nosit ću sa sobom čitav život', stoji u Pistoriusovoj izjavi.

Suđenje za Reevino ubojstvo počinje 3. ožujka, a tijekom postupka bit će ispitano više od 100 svjedoka. Pistoriusa se tereti za ubojstvo s predumišljajem, ilegalno posjedovanje oružja i još dvije tužbe vezane uz spomenuto oružje, prenosi Sky News.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene