Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Austriji

KRVAVI OBRAČUN: Krivolovac ubio 3 policajca i vozača hitne, opkolila ga vojska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središnjem dijelu Austrije već satima traje opsada jednog poljoprivrednog imanja. Krivolovac se ondje sklonio nakon što je ubio tri policajca i vozača hitne pomoći.

Nepoznati muškarac ubio je iz vatrenog oružja dvojicu policajaca i vozača Hitne pomoći u Anabergu u centralnoj Austriji, poslije čega se zabarikadirao na poljoprivrednom imanju. Angažirana je i vojska.

Pročitajte i ovo Ilustracija VELIKA AKCIJA SPAŠAVANJA Drama u Austriji: Lavina zatrpala ljude, najmanje dvoje poginulih, helikopteri nadlijeću područje Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..."

Tim specijalne policije je na mjestu zločina, koji se dogodio oko 115 kilometara jugozapadno od Beča, prenosi portal oe24.at.

>> Šok u Austriji: Sinu pucao u glavu u školi pa si presudio

Počinitelj je vjerojatno krivolovac, protiv kojeg je austrijska policija već godinama provodila istragu, a kad su ga napokon uhvatili na djelu, danas, došlo je do obračuna u kojem su ubijena dva policajca i vozač hitne pomoći, piše navedeni portal.

Počinitelj se zabaridakirao na farmi kod Melka te je za taoca uzeo policajca. U poslijepodnevnim je satima pronađen leš tog policijskog službenika.

Angažirana je i vojska tako da je situacija na terenu i više nego ozbiljna. Počinitelj još uvijek nije svladan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene