Krokodil-ubojica bio je poseban; zbog albino svojstava prozvali su ga Michael Jackson i turisti su ga voljeli gledati.


Krokodil od 4,5 metra ubio je muškarca pred njegovom suprugom u sjevernoj Australiji.

Smrtonosni predator poznat je još pod nazivom Michael Jackson jer je riječ o polu-albino krokodilu koji je bio poznat među tamošnjim stanovnicima ali i turistima, piše Sky News.

Ribar (57) sa svojom je suprugom došao na pecanje na rijeku Adelaide u sjevernoj Australiji kada ga je zvijer zgrabila i povukla u vodu.

Supruga je čula vrisak, a kada se okrenula vidjela je uzburkanu vodu. I više nije vidjela supruga. Policija je, međutim, uspjela pronaći Michaela Jacksona i ubiti ga, nekoliko sati nakon napada. Tijelo ribara kojeg je ubio također su pronašli.

Vezani članci Originalne tetovaže Prekrasne tetovaže izgledaju kao prišivci, pogledajte talentiranog majstora na djelu Slika nije dostupna Ovo je Brutus, 5,5 metra velik 'stroj' za ubijanje

ŠOKANTNO: U krokodilu pronašli ljudske ostatke!?

Rob Marchand, vlasnik Wallaroo Toursa, koji organizira turističke obilaske rijeke pa i područja gdje je muškarac stradao, kazao je za Australian Broadcasting Corporation: 'Michael Jackson bio je jedan od milijun. Radio je ono što mu je instinkt govorio. Ljude upozoravamo da trebaju paziti.'

Navodno je često prilazio brodovima s turistima, ali zbog pilića i kokoši kojima su mamili predatore kako bi ih turisti mogli vidjeti.
Muškarac ubijen u ponedjeljak četvrta je žrtva krokodila ove godine u Sjevernoj Australiji. Broj krokodila povećao se od 1971. kada su postali zaštićena vrsta.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook