Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječni predator

'Jedan od milijun': Krokodil Michael Jackson ubio ribara pred suprugom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krokodil-ubojica bio je poseban; zbog albino svojstava prozvali su ga Michael Jackson i turisti su ga voljeli gledati.

Krokodil od 4,5 metra ubio je muškarca pred njegovom suprugom u sjevernoj Australiji.

Smrtonosni predator poznat je još pod nazivom Michael Jackson jer je riječ o polu-albino krokodilu koji je bio poznat među tamošnjim stanovnicima ali i turistima, piše Sky News.

Ribar (57) sa svojom je suprugom došao na pecanje na rijeku Adelaide u sjevernoj Australiji kada ga je zvijer zgrabila i povukla u vodu.

Supruga je čula vrisak, a kada se okrenula vidjela je uzburkanu vodu. I više nije vidjela supruga. Policija je, međutim, uspjela pronaći Michaela Jacksona i ubiti ga, nekoliko sati nakon napada. Tijelo ribara kojeg je ubio također su pronašli.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

ŠOKANTNO: U krokodilu pronašli ljudske ostatke!?

Rob Marchand, vlasnik Wallaroo Toursa, koji organizira turističke obilaske rijeke pa i područja gdje je muškarac stradao, kazao je za Australian Broadcasting Corporation: 'Michael Jackson bio je jedan od milijun. Radio je ono što mu je instinkt govorio. Ljude upozoravamo da trebaju paziti.'

Navodno je često prilazio brodovima s turistima, ali zbog pilića i kokoši kojima su mamili predatore kako bi ih turisti mogli vidjeti.
Muškarac ubijen u ponedjeljak četvrta je žrtva krokodila ove godine u Sjevernoj Australiji. Broj krokodila povećao se od 1971. kada su postali zaštićena vrsta.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene