Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sad je i službeno

Kremlj potvrdio sastanak Putin-Hollande 5. lipnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin sastat će se 5. lipnja u Parizu sa svojim francuskim kolegom Francoisom Hollandeom, potvrdio je u srijedu Putinov savjetnik za vanjsku politiku Jurij Ušakov pošto je dan ranije taj susret najavio francuski predsjednik.

Dvojica čelnika će tijekom neformalnog sastanka u Elizejskoj palači među ostalimm razgovarati o krizi u Ukrajini, kazao je Ušakov. Dodao je kako bi ruski predsjednik u Parizu tijekom obilježavanja obljetnice savezničkog iskrcavanja u Normandiji mogao razgovarati i s drugim zapadnim čelnicima.

Pročitajte i ovo Snimke iz ureda Sve se provjerava VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

Susret s Hollandeom bit će prvi Putinov sastanak s nekim od zapadnih čelnika otkako su Europska unija i Sjedinjene Države Rusiji nametnule sankcije nakon aneksije Krima.

Čelnici EU-a pozivaju Moskvu na suradnju s Porošenkom

Hollande je u utorak, nakon europskog summita u Bruxellesu najavio sastanak s Putinom "u četiri oka" u prigodi proslave 70. obljetnice savezničkog iskrcavanja u Normandiji 6. lipnja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene