Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opsesija ga stajala slobode

Kreirao čak 35 blogova da oblati bivšu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je nakon četiri tjedna veze 36-godišnja Rebbecca Pattinson odbila zajednički život s dvije godine starijim Stephenom Andreassenom nije ni slutila što je sve čeka.

Nakon prekida veze Stephen je Rebbecu počeo 'bombardirati' pozivima, e-mailovima, sms-ovima i porukama na Facebooku moleći je da mu se vrati. Ona ga je odbila i zaprijetila mu da će ga prijaviti policiji. Promijenila je sve brojeve, mail adresu te izbrisala profil na Facebooku, no to je samo dodatno naljutilo 38-godišnjaka koji je iz osvete napravio cijelu seriju blogova i web stranica na kojima je detaljno opisao svoje viđenje veze s Rebbeccom 'kako bi na nju upozorio druge muškarce', piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Dijagnoze i teškoće - kao uvrede - 3 nije svima zabavno Kad dijagnoze i poteškoće političarima postanu - uvrede: "Trebali bi se informirati kako izgleda život s invaliditetom" Danijel Vrbota Drugi dan u Pragu Glavna tema na Europskom vijeću bila je energetska kriza: "Plenković je izrazio zadovoljstvo, ali očekuje da se plan u iduća dva tjedna detaljnije razradi"

Nakon što ga je policija prvi put privela, izbjegao je zatvor jer je priznao što je učinio. Izrečena mu je doživotna zabrana pristupa Rebbecci te zabrana spominjanja njezina imena na bilo kojoj web stranici. No, samo dva mjeseca kasnije ponovno je uhićen jer je na jednom od svojih blogova opet detaljno opisao cijeli slučaj te Rebbeccu nazvao lažljivicom i sociopatom. I taj je put izgbjegao zatvor, no ni to mu nije bilo dovoljno. Prijavio se u jedan hotel u Škotskoj, napravio novu web stranicu na istu temu. Potom se odlučio ubiti i popio 200 tableta za spavanje, no ni to mu nije uspjelo. Ponovno je doveden pred suca gdje je i priznao da je prekršio prije izrečene zabrane. Dobio je 18 tjedana zatvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene