Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Sloveniji

Kranj: Bomba ispred disko kluba ranila 10 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na parkiralištu ispred kluba Million u Kranju jutros oko pet sati došlo je do eksplozije.

Paklena naprava zasad nepoznate vrste eksplodirala je i ranila 10 osoba, objavio je Andrej Zakrajšek, glasnogovornik tamošnje policije. Troje ljudi teško je ozlijeđeno, a još sedmero lakše, no nitko nije u životnoj opasnosti, piše 24ur. Eksplozija je prouzročila i priličnu materijalnu štetu jer su popucala stakla na okolnim zgradama, a oštećeni su i automobili. Očevid i istraga još traju.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Dojave o bombama u Splitu - 1 policija sve pretražila "Rečeno je da imamo sat vremena za napustiti zgradu": Detalji o dojavama bombi na splitskim sudovima

Prema izjavama svjedoka, čini se da se radi o bačenoj bombi, spominju se jedan ili dva počinitelja, no službene izjave policija tek prikuplja. Navodno je i počinitelj, ili više njih, bio posjetitelj kluba, no ni to zasad nije potvrđeno. Počinitelj je u bijegu.

Direktor kluba, Edi Zbečić, događaj je kratko komentirao rekavši da do sada u klubu nisu imali sličnih problema. Slovenski mediji javljaju da je jedna djevojka na snimci nadzornih kamera, na kojoj se vidi kako dva muškarca istrčavaju iz kluba, prepoznala mogućeg sudionika događaja, no to još nije službeno potvrđeno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene