Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SLUŠA SAVJETE LIJEČNIKA

Još ništa od službenih putovanja: Kraljica Elizabeta će se odmarati još najmanje dva tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kraljica Elizabeta II. morat će se odmarati još barem dva tjedna, objavila je u petak navečer Buckinghamska palača i dodala da tijekom tog razdoblja kraljica neće službeno putovati.

Nakon napornog početka mjeseca, 95-godišnja kraljica Elizabeta II, najstariji vladajući monarh, provela je noć u bolnici prije devet dana i nevoljko otkazala dva putovanja, jedno u Sjevernu Irsku a drugo na konferenciju o klimi u Glasgow sljedećeg tjedna, po savjetu svojih liječnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što se točno događa? Kraljica odustala od omiljenih aktivnosti, a to je izazvalo paniku kod princa Harryja, jednu stvar si nikad ne bi oprostio

Nisu objavljene pojedinosti o njezinom zdravlju, kao ni o pregledima obavljenim tijekom hospitalizacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nitko nije očekivao Kraljica Elizabeta iznenadila potezom manje od tjedan dana otkako je završila u bolnici i zabrinula mnoge

Iz dvorca Windsor je putem videokonferencije obavila neke kraljevske dužnosti, poput uručivanja zlatne medalje za poeziju u četvrtak engleskom pjesniku Davidu Constantineu gdje je prema kratkoj videosnimci bila opuštena i nasmiješena.

Palača je petak priopćila da će kraljica i dalje obavljati "lake zadaće", poput razgovora putem videokonferencije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene