Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kruzer Celebrity Silhouette

Kotor: Zatvorili pravoslavne crkve zbog dolaska 2,500 homoseksualaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska pravoslavna crkva (SPC) zatvorila je dvije crkve u Kotoru u ponedjeljak zbog uplovljavanja kruzera s 2,500 homoseksualaca u tamošnju luku, javljaju mjesni mediji.

Srpska pravoslavna crkva je dvije crkve u kotorskom starom gradu zatvorila za sve posjetitelje od 13 do 17 sati, odnosno, u vremenu dok su gosti s kruzera Celebrity Silhouette, specijaliziranog za krstarenja homoseksualaca, bili u gradu. Obavijest o zatvaranju bila je prikucana na vrata crkava.

Istodobno, katoličke crkve Kotorske biskupije ostale su otvorene.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!"

>> Novi Zeland: Proslava prvih homoseksualnih brakova

Srpska pravoslavna crkva poznata je po svom žestokom odbijanju homoseksualnosti, piše austrijska agencija APA. Crnogorsko-primorski mitropolit SPC-a Amfilohije prije nekoliko je tjedana je na televiziji izjavio da 'između pedofila i homoseksualaca nema nikakve razlike'.

Celebrity Silhouette isplovio je iz kotorske luke u ponedjeljak predvečer. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene