Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komisija za medije

Na Kosovu zabranili emitiranje Arena sporta: "Sadrži veličanje napada na sjeveru i prijeteće poruke za građane"

Kosovo se odlučilo na zabranu Arena sporta zbog veličanja napada na sjeveru Kosova i ugroze sigurnosti građana.

Nezavisna komisija za medije Kosova (NKM) odlučila je danas zabraniti emitiranje televizijskog kanala zemlji. Riječ je o Arena sportu, a zabranjuje ga se, kako navode, zbog veličanja napada na sjeveru Kosova.

Predsjednik NKM-a Jetona Mehmetija je pojasnio da je odluka donesena zbog narušavanja propisa.

Pročitajte i ovo Zdravko Vukić ravnatelj AZOP-A DOZNAJE DNEVNIK NOVE TV IZ AZOP-a otkrili do koje mjere je EOS Matrix ulazio u intimu građana: "Na to smo posebno osjetljivi"

"Riječ je o prenošenju video poruka koje dolaze iz Srbije koje sadrže veličanje napada na sjeveru i sadrže prijeteće poruke za građane Kosova, što je u suprotnosti sa propisima i narušava sigurnost u zemlji", prenosi Beta.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čeka rasplet situacije Studentica dotaknula ruku zaštitaru, a sada joj prijeti godinu dana zatvora: Za sve je kriv steznik

Na kanalima Artmotion, IPKO, Kujtesa, Telkos i MTS koji emitiraju Arena sport više puta je prikazan prijeteći video spot na kojem piše "Pamtit ćemo" te se veliča trojicu napadača ubijenih u Banjskoj u Zvečanu 24. rujna. Oni su bili dio grupe koja je napala kosovsku policiju tijekom koje je jedan službenik smrtno stradao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene