Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kosovo: Dojava o podmetnutoj bombi u srpskoj školi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici i nastavno osoblje škole u Lapljem Selu, na Kosovu, u kojoj se nastava odvija na srpskom jeziku, evakuirani su iz školske zgrade zbog dojave o podmetnutoj bombi.

Ravnateljica škole Marinka Mitrović kaže kako su u 8.45 dobili anonimni telefonski poziv da je u školi podmetnuta bomba. 

Pročitajte i ovo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba

Prema njezinim riječima, predstavnici Kosovske policijske službe i specijalne postrojbe KFOR-a za demontiranje eksplozivnih naprava stigli su u školu nakon sat vremena i počeli istragu, što je novinarima potvrdio i glasnogovornik Kosovske policijske službe Veton Elshani.

Cesta koji spaja sela srpska sela Čaglavicu i Laplje Selo je
zatvorena.

U školskom objektu u tom mjestu smještene su Osnovna škola 'Miladin Mitić', Ekonomska škola i gimnazija, koje su 1999. godine izmještene iz Prištine. Škola ima gotovo 1.000 srpskih učenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene