Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Košarkaš Manović ubijen greškom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policija uhitila je ubojicu i naručitelja ubojstva bivšeg splitskog košarkaša Jovana Manovića koji je bio nevina žrtva.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor


Ravnatelj policije Milorad Veljović je na konferenciji za novinstvo rekao da su uhićeni Milanko Ivanović iz Čajetine, za kojeg se sumnja da je 9. svibnja u beogradskom kafiću "Zodijak" ubio košarkaša Manovića i Bojan Baćković iz Užica koji je naručio ubojstvo.

Po riječima ravnatelja beogradske policije Jovan Manović je "nevina žrtva i ubijen je greškom, jer je ubojica vjerovao da je on pripadnik suparničke kriminalne skupine".

Ravnatelj policije nije želio reći tko je bio meta napada, ali je
dodao da će istraga ubojstva hrvatskog košarkaša biti nastavljena.

On je kazao da su dvojica uhićenih pripadnici kriminalne skupine koja djeluje na teritoriju Srbije i Crne Gore i koja se bavi ubojstvima, trgovinom droge i razbojstvima.

Rekao je također da je bilo planirano da se likvidira i Ivanović kako bi se onemogućila daljnja istraga. 

Dodao je da će policija ovih dana nastaviti s uhićenjem osoba koja imaju veze sa naručiteljima ubojstva jer se pretpostavlja da nije samo jedan naručitelj.

Ivanović i Baćković su uhićeni na Zlatiboru i policija traga za
ostalim naručiteljima ubojstva.

Tridesetogodišnji košarkaš Jovan Manović igrao je za KK Split, Alkar iz Sinja kao i za slovenske klubove Kraški zidar i Domžale, portugalski Ovarense, Portugal telekom i KK As iz Prištine.

Sin je bivšeg košarkaša Jugoplastike, Mihajla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene