Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun kod Konjica

Golim rukama ubio vuka jer mu je zaklao tri ovce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što mu je krvoločna životinja ubila tri ovce, 56-godišnji stočar iz Konjica ubio je vuka golim rukama.

Ne radi se o prvom putu da se vuk približio kući Nezira Dauta u Ježepresini kod Konjica, samo ranije nije mogao ući u tor jer je bio ograđen metalnim mrežama.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Rizik na Balkanu Američki obavještajci strahuju zbog Dodika: "Njegovi potezi mogu dovesti do nasilnih sukoba, mirovne snage bile bi nadvladane" Potres u BiH 3,0 Novi potres jutros u BiH, osjetio se i u našoj zemlji: "Probudio me, zatreslo i tutnjalo"

'Iako je vuk bio povelik, te noći se nekako uspio provući kroz daske na vratima. Oko 2.20 sati krenuo sam u WC i čuo zvonjavu iz tora. Ovce su bile zbijene u jedan ugao. Nešto je trčalo po toru. Oči su mu sjajile u mraku. Pomislio sam da je lisica i bez ikakvog razmišljanja krenuo prema toru. U rukama sam imao samo bateriju. Pozvao sam svoje pse', kazao je Daut za Dnevni Avaz.

>> Vukovi klali pse i ovce, vlasnik nemoćno gledao

Vuk je već zaklao dvije ovce i krenuo na treću. No kad je stočar ušao stisnuo se uz ogradu jer nije imao kud. Pozvani psi su se prepali i pobjegli pa je ostao sam s vukom. Počeo ga je udarati nogama i nije prestajao. Zatim mu je u pomoć priskočio sin i nožem vuka udario u glavu. Daut je onda uzeo nož i još dva puta ga udario.
Ubijenu zvijer predao je lovačkom društvu u Konjicu i nastalu štetu Nezir ne može naplatiti niti će dobiti nagradu za ubijenog vuka, piše list.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene