Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u SAD-u

Kombi sletio s autoceste u zoološki vrt, poginulo 7 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi putnici, među kojima i troje djece, poginulo je u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je kombi sletio s autoceste u dio zoološkog vrta koji je inače zatvoren za javnost.

Kombi je pao s visine od oko 30 metara, kažu očevici.'Probio je ogradu, sletio s autoceste i pao u područje Zoološkog vrta Bronx koji je inače zatvoren za javnost. Kada smo stigli na mjesto nesreće kombi je bio okrenut na krovu, a tijela putnika su bila unutra', kaže njujorški vatrogasac Ronald Wener.

Pročitajte i ovo Beba alpaka - 1 Atrakcija za posjetitelje Veliko veselje na istoku Hrvatske: ''Na svijet je došla predivna pahuljica" Kombi s migrantima sudario se s policijskim vozilom na Kustošiji - 1 Zabio se u policijski auto FOTO Objavljeni detalji dramatične noćne potjere za kombijem s migrantima: Probio rampu na Lučkom pa jurio Zagrebom

Na mjestu nesreće poginulo je svih 7 putnika, među kojima je bilo i troje djece od kojih su dvije djevojčice dobi od 10 i 12 godina te jedna još mlađa od njih. Koji je točno uzrok nesreće još se ne zna, a njujorška policija istražuje slučaj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene